Соколов с лека травма, Братоев свалил 10 кг

13 август 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Facebook
Цветан Соколов
Цветан Соколов има лека контузия в коляното, но би трябвало да е готов за Европейското първенство по волейбол.

Асът на българския отбор е получил травмата още в края на сезона в клубния си тим, като нещата не са станали по-добри по време на лятното участие на националния в Световната лига.

Но след получената почивка и време за възстановяване, в лагера на отбора ни вярват, че Соколов ще е познатият лидер на атаката по време на Евро 2017 в Полша, което започва на 24 август.

Същевременно по искане на щаба и селекционера Пламен Константинов, на изключително строг хранителен режим се е подложил разпределителят Георги Братоев. Той е свалил 10 килограма за около 50 дни и е в чудесна форма преди старта на Европейското.

В такава се надяваме да гледаме целия отбор, а по време на контролата с Белгия във Варна в събота, на трибуните бяха съпругата на Цецо Соколов - Деляна, и близнаците им Никола и Виктор. Снимката на тримата с любопитен текст, се появи във фейсбук страницата на волейболната федерация (виж долу).

С такава подкрепа, вероятно Соколов ще е в идеално състояние на Европейското!
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?