Херо: Не съм в ”Лудогорец” за пари

13 август 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
Димитър Димитров - Херо
Димитър Димитров-Херо бе официално представен като нов треньор на "Лудогорец" и коментира, че причините за отиването му в Разград не са финансови.

Новият наставник ще започне работа в понеделник, след като разтрогна договора си с "Иртиш" в Казахстан и подписа с шампионите.

"Причините да го направя са лични, а не финансови - заяви Херо. - Искам дори да кажа, че условията в Казахстан бяха по-добри за мен като пари.

За "Лудогорец" какво да говоря - доказан отбор с успехи. Да, има нужда от освежаване, след като бяха продадени важни футболисти.".

Вероятно от понеделник Димитров ще трябва да извади от сметките си и Абел Анисе, който е пред трансфер в "Нант" от френската първа дивизия.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?