Срещата бе от 4-ия кръг на Бундеслигата и събра 9 точки, на 1 от изненадващия лидер "Хановер".

"Байерн" не е инкасирал поражение по време на Октоберфест от 2010-а година насам и днес в нито един момент не изглеждаше притеснен срещу намиращите се на дъното гости.

Ариен Робен откри резултата, след като отклони удар на Томас Мюлер, а след това добави още едно попадение преди Роберт Левандовски да отпразнува своя гол номер 100 в Бундеслигата. Левандовски добави още едно попадение през втората част и така беше оформено крайното 4:0.

Предпоследният Вердер Бремен остава без победа от началото на сезона, въпреки че Ламин Сане откри резултата у дома срещу "Шалке" през първото полувреме. Но две минути след това Милош Величкович (22-а минута) си вкара автогол, след като опита да изчисти топката и я ритна в главата на Сане. Седем минути преди края на мача Леон Горецка се разписа за 1:2, оползотворявайки пас на Даниел Калиджури.

"Аугсбург" изненада с 2:1 като гост "Айнтрахт" и събра 7 точки, които ги изкачиха на 5-о място. Успехът е втори пореден за тях. Гол от свободен удар на Филип Макс даде аванс на гостите, а далечен техничен уданр на Каюби Франсиско в 76-ата минута им гарантира победата. Крайното 2:1 направи Лука Йович в 79-ата минута, но това остана само за статистиката.

Вижте класирането и програмата в Бундеслигата