Двата отбора изиграха зрелищен двубой пред близо 30 000 зрители на Националния стадион.

Равенството е трето поредно за "червените", като разликата от 3 точки между двата отбора се запази.

В 8-а минута "Левски" поведе с попадение на дежурния голмайстор на "сините" този сезон Давид Яблонски. Чехът бе оставен непокрит в наказателното поле и реализира с глава след центриране от корнер на Жорди Гомес - ситуация, която носи успех на "Левски" в последните мачове и остава неразгадаема за съперниците на отбора от Подуене.

ЦСКА реагира светкавично и обърна резултата в рамките на 3 минути. Тиаго Родригес демонстрира чудесния си удар и на два пъти реализира с изстрели от разстояние. Бразилецът изравни в 12-а минута с шут от въздуха пред наказателното поле, а три минути по-късно отново той изведе "червените" в резултата с удар от 25 метра.

До края на полувремето ЦСКА владееше инициативата и не позволи на съперника да създаде нещо опасно пред вратата на Черниаскас.

След почивката "Левски" опита да изнесе играта в по-предни позиции и успя да изравни в 61-а минута. Точен бе Роман Прохазка, който изпревари Александър Дюлгеров и реализира след центриране на Милош Цветкович. В 68-а минута ЦСКА бе близо до трети гол, но Божидар Митрев спаси удар с глава на резервата Кирил Десподов.

Футболистите от двата отбора видимо отпаднаха физически и намалиха оборотите в оставащи минути до края, като голови ситуации пред двете врати липсваха.

Вижте класирането и програмата в Първа лига