Успехът за "сините" обаче дойде много трудно, тъй като 20 минути преди края на срещата играчите на Антонио Конте все още бяха изоставащи в резултата.

Педро даде аванс на "сините" в 12-ата минута с много красив гол. Испанецът получи топката извън наказателното поле, но майсторски намери начин да я прати точно в сглобката на гредите, за да поведе "Челси" с 1:0.

Домакините продължиха да доминират, но в заключителните секунди на полувремето "Уотфорд" изравни. "Стършелите" получиха право да изпълнят тъч дълбоко в половината на "Челси", а след разбъркване в наказателното поле топката стигна до Абдулайе Дукуре, който от воле я прати в мрежата на Тибо Куртоа за 1:1.

В 49-ата минута "Уотфорд" матира отбраната на "Челси" за втори път, като автор на попадението този път бе бившият играч на "Ювентус" Роберто Перейра. Конте реши да предприеме смяна на върха на атаката на "Челси", като в игра се появи Миши Бачуай, който замени Алваро Мората.

Белгиецът веднага остави отпечатъка си в мача, като в 71-вата минута възстанови равенството. Сесар Аспиликуета обаче се превърна в големия герой за "сините" в 88-мата минута, когато засече центриране на Вилиян за 3:2.

В последните секунди на двубоя Миши Бачуай отбеляза и втория си гол в мача, като така оформи и крайното 4:2.

Вижте класирането и програмата в Премиършип