Синът на Майкъл Джордан се жени за българка

14 ноември 2017 Редактор: Юлиан Иванов
Виж 1 снимка
Сн.: Официален Instagram профил
Радина Анева и синът на Майкъл Джордан - Джефри
За сватба се стяга 198 сантиметровата легенда на баскетбола Майкъл Джордан.

След броени месеци той ще стане български свекър, след като наша красавица грабна сърцето на големия му син Джефри, научи "България Днес", цитирано от novsport.  

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична красота на име Радина Анева е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър "Иван Вазов". Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка позирайки пред фонтана, а след това добавили и кадри как се целуват на фона на "Александър Невски".

Кандидат женихът пък обещал някой ден да доведе цялата фамилия Джордан на почивка у нас. Това може да се случи по-скоро, отколкото баскетболните фенове могат да си представят. Защото поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.

"Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите ѝ. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг", разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 г. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски играч, подвизаващ се у нас. След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало, разказва самата тя.

Само за година Радина се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета от "Туенти Сенчъри Фокс" - медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е повишена до ръководител на звено. Това е пореден удар за Радина, която вече била във връзка с Джефри, който се отказва от баскетбола през 2012 г. по "лични причини".

Година по-късно, само две седмици преди рождения си ден, става част от компанията "Найк", където е мениджър на сектор. Сега, отново седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която буквално му влязла под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват.

"Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея", разкриват още българските ѝ приятели.

Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?