Хамилтън призна, че вече мисли за отказване

1 декември 2017 Редактор: Николай Петров
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
Люис Хамилтън, ”Формула 1”, ”Мерцедес”
Световният шампион във "Формула 1" Люис Хамилтън призна, че започва да се замисля за бъдещето си като професионален пилот.
Англичанинът призна, че спортът отнема прекалено много от личния му живот и вече пред него стои дилема.
 
Въпреки че Хамилтън най-вероятно ще поднови контракта си с "Мерцедес" и за 2019 година, той вече мисли за отказване.
 
"Просто се опитвам да намеря баланса. Имам още една година с отбора си и желая да продължа. Но идва момент, в който изниква въпрос", сподели Хамилтън пред motorsport.com.
 
Британецът споделя, че състезанията ще му липсват много ако се откаже. 
 
"Няма как да се завърнеш. Когато и да се откажеш, надпреварата ще ти липсва. Хората казват, че трябва да се състезаваме възможно най-дълго. Не съм убеден в това, защото изпуснах много неща в живота си", добави той.
 
Пилотът на "Мерцедес" призна и кое най-много му липсва от ежедневието на останалите: "Искам да живея на едно място, да имам режим и да съм със семейството и приятелите си".
 
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?