Следят три мача от ШЛ тази седмица за черно тото

6 декември 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: БТА
”Ювентус” спечели с 2:0 в Атина и си гарантира място на осминафинал
Разследващият журналист Деклън Хил предупреди за 3 мача тази седмица от Шампионската лига, които са следени под лупа за евентуални съмнителни залози.

Американецът се прочу по света с книгите си и разкрития за мафията, управляваща черното тото от Азия. Хил работи и в сътрудничество с Европол по залавянето на главата на сингапурския синдикат Дан Тан, който е сочен за двигател на уреждането на мачове в Европа.

Според журналиста, три двубоя са следени изкъсо от специалната комисия на УЕФА, която се занимава със "съмнителни активности в залозите". Това са мачовете "Рома" - "Карабах" (завършил 1:0 във вторник), "Олимпиакос" - "Ювентус" (0:2) и "Марибор" - "Севиля", който е тази вечер.

"Аргументите са, че отборите, които се очаква да загубят и не играят за нищо в тези двубои - "Карабах", "Олимпиакос" и "Марибор", идват от първенства, където корупцията и уговорените мачове са практика - обяснява на сайта си Хил. - Не казвам, че двубоите са нечисти, но ето това е причината да бъдат следени под лупа."
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?