Дарин Великов: Икономисвахме се срещу Спартак

7 декември 2017 | Източник: Novsport
Предстои ни тежък сблъсък с Ямбол, убеден е треньорът
Наставникът на Черно море Тича Дарин Великов заяви, че очаква много тежък мач за отбора си при гостуването на Ямбол в мач от 9-ия кръг на НБЛ.   След успеха на Черно море Тича над Спартак за Купата на България снощи Великов обобщи, че не е доволен от защитата на тима си, но пък в атака нещата се получават.    “Когато си сигурен, че ще победиш, усилията и концентрацията са различни от другите мачове. След 48 часа имаме много тежък мач в Ямбол, постарахме се да спечелим по икономичния начин срещу Спартак.   Не съм доволен от играта ни в защита. В нападение отново отбелязахме над 90 точки, държим висока средна резултатност“, обясни специалистът.   Той коментира, че вниманието му е насочено изцяло към двубоя с Ямбол, където по думите му ще бъде много тежко.    “Знаем, че ни чака изключително тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е коренно различен от двубоя срещу Спартак за Купата“ коментира още Великов.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?