Да се чуди човек откъде да започне с този позорен резултат на един от колосите на Европа... "Верона" бе сред изпадащите и победата изкара отбора над зоната. А разпиля гранда с голове на Андреа Карачоло, Моисе Кийн и Даниел Беса.

Съперникът на "Лудогорец" в Лига Европа е с отрицателна голова разлика (23:24) след 17 кръга в Италия, което е немислимо за статута и историята на "Милан".

Седмо място с 24 точки, на цели 14 от "Рома" и "Ювентус", които заемат последните възможни места в зона "Шампионска лига". И са играли по мач по-малко от "росонерите"...

Вероятно в Разград са си записвали, защото това бе "разсъбличане" на противника им, което показа колко дълбоки са проблемите му.

Треньорът Дженаро Гатузо уж трябваше да запали искрата на промяната, но нещата продължават да са все така притеснителни.

Загубата е №7 за сезона в Серия "А". В добавка, в последните минути директен червен картон получи най-добрият играч в редиците на гостите - Сусо, с което той пропуска домакинството на "Аталанта" и гостуването на "Фиорентина" в следващите два кръга.

Води "Наполи" с 42 точки, "Интер" има 40, "Юве" и "Рома" са с по 38.