Хонда ще задържат двигателя от 2017 като резерва за новия сезон

30 декември 2017 | Източник: Novsport
Преди началото на последния сезон Хонда направиха основа ревизия на задвижващата единица
 Хонда ще задържат сегашния двигател като резервен вариант, ако нещо се обърка с новата спецификация за сезон 2018. Японската компания иска да се застрахова, за да не се повтори тъжния сценарий от миналата зима. Преди началото на последния сезон Хонда направиха основа ревизия на задвижващата единица, но по време на тестовете се появи генерален проблем с горивната система. Това доведе до ужасно начало на 2017, а в течение на сезона имаше изключително тежки проблеми за решаване.   Сега двигателят от 2017 ще бъде “за всеки случай“, ако тестовете с новия им партньор Торо Росо не тръгнат в желаната посока.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?