Хелмут Марко: Правилата са твърде сложни

31 декември 2017 | Източник: Novsport
Босът на Ред Бул е срещу предложенията за сезон 2021
 Д-р Хелмут Марко от Ред Бул е на мнение, че феновете трябва да имат последната дума, когато става въпрос за бъдещето и правилата за двигателите. Той сподели, че е доволен от това, което предлага новото ръководство на този етап. Спортният директор на Формула 1 Рос Браун и неговият екип от специалисти изработиха примерно предложение за промени в задвижващите единици след 2021. За съжаление, този първоначален план бе посрещнат на нож от Ферари и Мерцедес. Серджо Маркионе от Ферари заплаши да напуснат спорта, ако Либърти държат на опростяването и стандартизацията. Тото Волф от Мерцедес пък вярва, че Формула 1 трябва да бъде винаги начело с водещите технологии. Хелмут Марко, обаче, вижда нещата по друг начин.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?