Новият защитен елемент на кокпита halo е грозен

5 март 2018 | Източник: Novsport
Устройството разсейва очите ти когато сменяш посоката
 Новият защитен елемент на кокпита halo е грозен, отегчителен, разсейващ и може да причини проблеми за пилотите на завои като „Червената вода” на пистата Спа в Белгия. Това смята пилотът на Хаас Кевин Магнусен.   Мнението на състезателите за ореола, който стана задължителен от този сезон, като цяло е доста противоречиво, като някои са против неговото използване, а други го защитават и смятат, че има смисъл от него.   „Halo е отегчаващ, грозен, каза датчанинът. – Трудно е да влезеш в колата и да излезеш от нея заради него. Трудно е да сложиш волана и да го свалиш. Когато влезеш в завой, всичко е наред, защото гледаш на ляво или надясно от подпорния елемент в средата.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?