Сашо Попов: Ножът опира до гърлото и вече няма накъде

10 март 2018 | Източник: Novsport
В Пазарджик не трябва да подхождаме по този малко аристократичен начин, допълни спецът
Ясно е вече, че ножът опира до гърлото и няма накъде, бяха едни от първите думи на треньора на волейболния ЦСКА Александър Попов след загубата с 1:3 от Хебър (Пазарджик) в 1/4-финалните плейофи на Суперлигата.   “Лошо е, че се случва на нас. Лошо е, че се случва в нашата зала. Психологическата ни подготовка явно не беше на ниво, щом се оставяме да бъдем догонващи почти непрекъснато.   Хубавото в цялата работа е, че е плейофна серия. Имаме мач след 3 дни. В никакъв случай не трябва да подхождаме по този малко аристократичен начин“, каза Попов.   “Хебър игра много добре.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?