Следващият бой на Кубрат - вероятно в Германия

12 март 2018 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Официална фейсбук страница
Кубрат Пулев
Кубрат Пулев се завърна от Берлин, където подкрепи брат си Тервел при деветата му поредна победа на професионалния ринг.

Класираният под №4 в световната ранглиста на тежката категория български боксьор говори за плановете си, които включват мач до няколко месеца.

"Не бързам - каза Кубрат. - Контузията вече отшумява напълно и всичко е наред. Сега вече започвам здрави тренировки може би в Германия и има желание следващият ми мач да е там. Говорихме и с треньора и ще видим... Говорим за края на май, началото на юни. Все още не отпада като вариант и бой в САЩ. До 10 дни може би ще стане ясно.

Съперникът зависи от федерацията WBA, ще стане каквото решат те. Аз съм готов да се бия с всеки.

В агенцията "Зауерланд" (която има договор и с Пулев - б.а.) правят промени. По цял свят се работи по този начин и те искат да се преструктурират, за да работят така. До сега те бяха промоутър и се тренираше като в отбор, което не е правилно.

Това е професионален спорт, трябва да има един спортист и цял екип около него, а не десет спортисти и трима треньори. Не става така! Трябва си специална подготовка за всеки противник, всичко трябва да бъде различно, професионално и на ниво."
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?