Херо: Има пропаганда срещу любимия ни Лудогорец

14 март 2018 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: БТА
Димитър Димитров-Херо
Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров се обърна с декларация към феновете, след като в последните дни се появиха информации за негова смяна след сезона.

Херо видимо е гневен от публикациите, които засягат бъдещето му в Разград. Треньорът смени Георги Дерменджиев през лятото на 2017 г., отпадна от турнира за Купата на България, мина груповата фаза в Лига Европа и води в първенството с 3 т. аванс пред ЦСКА. Ето декларацията на Димитров без редакторска намеса:

"По повод внушенията за моето бъдеще в "Лудогорец", които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към настоящия момент имам отлични отношения със собствениците, ръководството и футболистите на "Лудогорец".

Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив. Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в "Лудогорец". Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците.

Твърденията, че напускам клуба през лятото са спекулация, която цели да създаде напрежение в отбора в навечерието на плейофите, където ще се реши битката за титлата. Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с "Лудогорец" тепърва ще спечеля много отличия и ще радваме всички вас, привържениците на "Лудогорец"."
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?