Воденият от Нешка ансамбъл отказа Купата в София

14 март 2018 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Bulphoto
Нешка Робева
Ансамбълът на Германия няма да участва на Световната купа по художествена гимнастика в София от 30 март.

Воденият от Нешка Робева състав фигурираше в стартовия лист в група Б с номер 9. Но в българската федерация пристигна писмо от световната централа, че Германия няма да участва.

В последните дни между легендарната треньорка и шефката на федерацията Илиана Раева се разгоря конфликт, но не е ясно дали той има връзка с отказа от участие на германския отбор.

Така 56 индивудуални гимнастички и 19 ансамбъла ще участват на състезанието в зала "Арена Армеец". България ще бъде представена от ансамбъл жени, Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Русия идва със сестри Аверини, Беларус с Катарина Халкина и Алина Харнаско, Израел с Линой Ашрам и Никол Воронков, Украйна пристига с Олена Дяченко и Влада Николченко, много интересни са американките Евита Грискенас и Камила Фийли, японките Минагава и Кита както винаги привличат внимание.

Тук ще бъдат любимките на публиката - италианките Милена Балдасари и Александра Арджиджикулезе, двете испанки - Полина Бережная и Сара Лана, както и Никол Рупрехт от Австрия.

Ансамблите на Русия, Италия, Украйна, Беларус, Израел, Германия, Испания, Япония също ще играят в "Арена Армеец".
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?