”Уилямс” има проблеми с новия болид

14 март 2018 Редактор: Венислав Кирилов
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
”Уилямс”
От "Уилямс" признаха, че новият им болид има проблеми със стабилността при влизането в завои.
 
Задвижваният от Мерцедес - FW41, е първият "Уилямс", създаден от техническия директор Пади Лоу, и бележи сериозна промяна в концепцията в сравнение с предишните коли.
 
Лоу каза, че въпросните проблеми трябва да бъдат отстранени след Барселона. "Честно казано, стабилността в завоите е доста разпространен проблем, но при нас нещата са по-тежки".
 
Той допълни още, че ако успеят да се справят с това, ще могат да записват и по-добри времена в обиколките, защото другите аспекти на колата работят много добре. Също така обясни, че проблемите не се дължат само на един фактор, и че е нормално да има такива, когато някой отбор поеме по нов път на развитие на колата.
 
"Имаше много големи промени както в разработващия тим, така и по самия болид. Може и да отнеме време за развитие и усъвършенстване през сезона, та дори и през следващия".
 
Лоу все пак изрази пълна увереност в способностите на своя отбор. "Възможностите на Уилямс да измерват аеродинамичното представяне са едни от най-силните, които съм виждал. Имаме страхотен екип" завърши той.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?