Съветите на Специалния може да са от полза на Дон Диего, който сам е наставник на отбор в ОАЕ, а води и Аржентина на Мондиал 2010.

Двамата се шегуваха като част от забавната футболна вечер в Швейцария, организирана от един от спонсорите на Световното първенство - марката за часовници Hublot.

Шоуто бе като презентация на специалните часовници за съдиите на Мондиала, които са произведени от швейцарската фирма. В тях са вградени и индикаторите на системата за голлинията, както и сигнализацията към и от видео асистентите, които за първи път ще бъдат приложени на такъв форум през лятото в Русия.

Големи имена уважиха мачлето по минифутбол - Роберто Карлуш, Алън Шиърър, Патрик Клуйверт, Марсел Десаи, Марко Матераци, Ернан Креспо, Давид Трезеге, Роби Кийн, Тино Асприля, както и Светкавицата от Ямайки Юсеин Болт, който още не е професионален футболист, но много му се иска да бъде.

Джани Инфантино, президентът на ФИФА, също се включи в мачлето, но бързо излезе и потърси вода да се подкрепи.

"Очаквам Мондиала в Русия с огромен интерес - каза Марадона. - Иска ми се Аржентина да спечели, разбира се. Знам, че Лео Меси може да поведе отбора, но не ми харесва да чета как това било определящо за неговото футболно наследство... Оставете Лео на мира, той няма какво да доказва!".