Ето какво каза той в тази връзка:

- Шест кръга преди края на първенството, боя се, че започнаха да се случват някои неща в българския футбол. А това не е добро за него. Затова, сега да правим сметки колко точки са ни нужни за титлата или за участие в Лига Европа, е много трудно. Имаме доста тежка програма.
Но същото се отнася и за Литекс и ЦСКА. Ние играем във всеки мач, за да победим, но същото може да се каже и за отборите, които играят срещу нас. Затова е много трудно да се прогнозира. Ние обаче ще играем във всички мачове за победа. Дали ще успеем, зависи и от противника.
- Ще бъдете ли по-конкретен? Кои са тези неща, които се случват шест кръга преди края на първенството и са лоши за българския футбол? Имате предвид, че някои си взимат мачовете по втория начин ли?
- Вчерашната реакция на полувремето на мача в Стара Загора, където присъстваха 10 000 души и започнаха да си тръгват. Всякакви допълнителни коментари са излишни. Публиката никой не може да я излъже. Дали са сто, хиляда или десет хиляди – никой не може да излъже феновете.