След броени месеци той ще стане български свекър, след като наша красавица грабна сърцето на големия му син Джефри, научи "България Днес", цитирано от novsport.  

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична красота на име Радина Анева е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър "Иван Вазов". Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка позирайки пред фонтана, а след това добавили и кадри как се целуват на фона на "Александър Невски".

Кандидат женихът пък обещал някой ден да доведе цялата фамилия Джордан на почивка у нас. Това може да се случи по-скоро, отколкото баскетболните фенове могат да си представят. Защото поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.

"Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите ѝ. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг", разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 г. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски играч, подвизаващ се у нас. След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало, разказва самата тя.

Само за година Радина се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета от "Туенти Сенчъри Фокс" - медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е повишена до ръководител на звено. Това е пореден удар за Радина, която вече била във връзка с Джефри, който се отказва от баскетбола през 2012 г. по "лични причини".

Година по-късно, само две седмици преди рождения си ден, става част от компанията "Найк", където е мениджър на сектор. Сега, отново седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която буквално му влязла под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват.

"Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея", разкриват още българските ѝ приятели.