Четирима дебютанти и десет добре познати и утвърдени имена. Това са окончателните резултати за участниците в Мача на звездите на НБА, след като станаха ясни всички избрани за шоуто състезатели извън двете стартови петици.

Джейлън Браун (Бостън), Зак ЛаВийн (Чикаго), Джулиъс Рандъл (Ню Йорк) и Зайън Уилямсън (Ню Орлиънс) за първи път в кариерите си попадат в звездната селекция.

Освен тримата дебютанти Браун, ЛаВийн и Рандъл, останалите играчи от Източната конференция, които ще допълнят мача са Джеймс Хардън (Бруклин), Бен Симънс (Филаделфия), Джейсън Тейтъм (Бостън) и Никола Вучевич (Орландо). Хардън за първи път в кариерата си ще играе в Мача на звездите като играч на тим от Изтока, след като досега неизменно бе част от Западната конференция.

На Запад пък бяха избрани следните звезди - Антъни Дейвис (Лос Анджелис Лейкърс), Пол Джордж (Лос Анджелис Клипърс), Руди Гобер (Юта), Деймиън Лилард (Портланд), Донован Мичъл (Юта), Крис Пол (Финикс) и Зайън Уилямсън (Ню Орлиънс).

По план срещата трябва се състои на 7 март (неделя) в Атланта, макар не един и двама баскетболистим, включително и ЛеБрон Джеймс, да обявиха, че не им е до това в момента с оглед на кратката почивка между сезоните.