Традиционният "Мач на звездите" в НБА ще се проведе след по-малко от месец, на 17 февруари в Шарлът, Северна Каролина.

Станаха ясни десетте титуляри в мача, както и двамта капитани, които ще имат шанса да си изберат своите съотборници на 7 февруари.

Едва ли е голяма изненада, но Леброн Джеймс бе №1 по гласове. 4,6 милиона фена на играта дадохда вота си за Краля и той ще е капитан на отбора на Западната конференция. Това е неговото 15-о участие в "Мача на звездите" и първо на страната на Запада.

Срещу него като капитан на Изтока, ще излезе гръцката звезда на Милуоки Бъкс - Янис Антетокумпо. Играчът с нигерийски корени събра най-много гласове от играчите в Източната конференция и получи огромната чест да предвожда отбора.

В драфта помежду си, Леброн и Антетокумпо ще могат да избират по четирима играчи за свои съотборници, като това са баскетболистите с най-много гласове в двете конференции.

Западна конференция: Стеф Къри и Кевин Дюрант от шампиона Голдън Стейт, Джеймс Хардън от Хюстън и Пол Джордж от Оклахома

Източната конференция: Кайри Ървин от Бостън, Кемба Уокър от Шарлът, Кауай Ленърд от Торонто и Джоел Ембийд от Филаделфия.