Реал Мадрид е сериозно притеснен преди гостуването в Белград във вторник в Евролигата по баскетбол, където има да наваксва изоставане от 0-2 победи в сеирята. Но не резултатът плаши гранда от Испания.

Сбиването на терена в края на втория мач, след което имаше травми и наказания, предизвика гореща реакция в Белград и "гробари" - най-лудите фенове на Партизан, се канят да превърнат в ад престоя на Реал в града.

ПРИПОМНЕТЕ СИ БОЯ ОТ МАЧА В МАДРИД>>>

Заканите са, че нощта преди мача (довечера) няма да се спи в хотела, в който са испанските играчи. Затова и като първа мярка, очаква се делегацията на тима да смени хотела.

Реал е поискал охрана с отбора на всяка крачка от престоя в Белград, както и да не минава през терминала на летището при пристигането - от притеснения, че там може да чакат стотици навиячи. Така автобус ще вземе групата от пистата и - направо в хотела.

Евролигата, съвместно с белградската полиция, предупредиха: Ако има дори един инцидент, застрашаващ здравето на играч по време на мача, залата ще бъде опразнена до последното място.

А сръбските фенове изкупиха за часове 20-те хиляди билета за "Арена Београд" и атмосферата ще е великолепна.