Ужасяваща информация, свързана с Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, които загинаха в катастрофа с хеликоптер през януари заедно с още седем души, шокира милионите фенове на легендата.

Към момента не е ясно дали това е новина или - както по-скоро изглежда, е нещо от графата fake news, каквито немалко вече чухме и прочетохме след трагичния инцидент с легендата на NBA.

Според публикациите в няколко жълти сайта, калифорнийската полиция е арестувала мъж на гробищния парк в Нюпорт Бийч, където бяха погребани тленните останки на Брайънт и дъщеря му.

Въпросният човек, който според същите медии, разпространили информацията, "видимо е имал проблеми", е бил хванат да копае в парцел, за който се смята, че принадлежи на семейство Брайънт, и Коби и Джиана са погребани там.

Мъжът не е идентифициран. Усилията му са били съсредоточени върху конкретен ъгъл на мястото, а след като е отстранил тревата е успял да стигне сравнително дълбоко в земята преди да бъде арестуван от полицията.

Мястото, на което бяха погребани Коби и Джиана няма никакви обозначения и единствено семейството и най-близките знаят кое точно е то. Което прави информацията още по-недостоверна.

И все пак, можеше да се очакват подобни "вести", а няма да е чудно и някои от тях да се окажат истина. Историята на маниаци, които опитват да достигнат до местата, където са погребани популярни личности, не е никак къса...