Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за първи път от доста време спомена името на Кубрат Пулев като възможен противник на клиента си. Кобрата е официален претендент за титлата на Джошуа в IBF, но до този момент британецът не проявяваше интересе към такъв мач.

Появи се възможност за мач помежду им на 1 юни, но тя бе възпрепятствана от пробелмите на Кобрата с боксовия лиценз в САЩ, чиято съдба ще стане ясна след 4 дни. Джошуа ще се бие срещу Анди Руис през юни, а мениджърът му Хърн говори пред "Sky Sports" за бъдещите планове.

Цел №1 е мач срещу Дионтей Уайлдър през декември, но шансът изглежда доста малък. Между двете страни постоянно има противоречия за подялбата на парите от мача, което до този момент се оказва невъзможна за преодоляване пречка.

"Разочароващо е, защото с Джошуа искаме само големи мачове. Но понякога няма какво да направим, не всичко зависи от нас.

Как ще постъпим ли? Антъни се бие през юни, следващият мач ще е през декември. Целта е Уайлдър, но първоначалните разговори с лагера му не са обнадеждаващи.

Ако този мач не се случи, ще погледнем към Кубрат Пулев, все пак е претендент. Може и да имаме мач срещи Луис Ортис или Майкъл Хънтър".

Според британските медии, Пулев е с най-голям шанс от изброените, защото все пак е задължителен претендент.

Пулев и Джошуа трябваше да се срещнат през 2017-a, но тогава българинът се отказа заради контузия.