Еди Хърн, агентът на Антъни Джошуа, продължава с ежедневни изяви по темата за предстоящия мач на неговия клиент срещу Кубрат Пулев

Битката за световната титла в тежката категория на бокса е сигурна, но няма договор и подписи. Срокът изтече в петък вечер, но Хърн увери, че всичко е на практика уредено.

Чака се само арената, като конкуренти са лондонските футболни съперници Арсенал и Тотнъм. Датата е в средата на юни, най-вероятно - 20-и.

"Ще бъде интригуващ, интересен мач - каза Хърн в сутрешното шоу на Sky sports днес. - Имам усещането, че ще гледаме страхотен двубой. Пулев има мното опит, силен е и с добър боксов интелект.

Джошуа ще опита да покаже на света, че загубата от Руис е инцидентна. Хората очакват от него пак да нокаутира съперниците и той точно това възнамерява да направи.

Притеснения има, защото това е професионален бокс в тежка категория и тук всичко е възможно. Всеки от тези момчета е надъхан да стигне до титлата.

Пулев е много активен. Вече не е първа младост, но продължава да е все така енергичен и да търси боеве.

Неговият агент Ивайло Гоцев го съветва отдавна... Те си вярват, че това е техният момент, защото са видяли какво стана в мача на Антъни срещу Анди Руис. Мислят, че могат да бият Джошуа.

Освен това имаме и Боб Аръм, старата акула в бизнеса. Той днес казва едно, утре друго... Това е неговата стратегия."