Ивайло Гоцев, агентът на Кубрат Пулев в последните близо 2 години, се включи директно от Лас Вегас с изказване пред колегите от GONG.bg.

Той разясни подробности около предстоящия мач за световната титла по бокс срещу Антъни Джошуа, който ще е на стадиона на Тотнъм в Лондон, на 20 юни. След близо тримесечни преговори, всичко вече е окончателно договорено.

Ето избрано от това, което Гоцев разкри:

"Най-накрая имаме договор, подписан е - мачът е на 20 юни, Лондон е дестинацията. Очаквам това да е най-силният мач в живота на Кубрат, защото това е неговата мисия на живота. Той се е подготвял за това десетки години. Това е и мечтата на баща му, да създаде световен шампион в тежката категория на бокса.

Едновременно с това, мачът е и неговият голям шанс.

Предстои тежка подготовка, следващите три месеца и половина нещата в тренировъчната зала ще покажат и какъв ще е резултатът.

15 хиляди билета ще бъдат за нас, гарантира по договор и те ще бъдат предложени на българските фенове от цял свят. Ще има възможност да се поръчват и онлайн.

Ще го обявим като процедура и възможности на пресконференцията, която ще е вероятно около 16 март.

Цените ще тръгнат от най-ниски - под 100 евро, за да стигнат до тези край ринга, най-скъпите. Ще има поне 20 000 българи на стадиона, убедени сме в това.

Преговорите бяха тежки, защото ние не отидохме на тях като туристи. Ние се явихме на преговорите с нашите изисквания, а те бяха сериозни.

Първото например бе за неутрално съдийство, което е изключително важно. Един българин и един британец ще са съдии, като и трети, който е неутрален. Беше важно, постигнахме го.

Оттук нататък се готвим, а вие очаквайте Кубрат Пулев да излезе и да направи много силно представяне.

Аз лично очаквам това, а и да имаме нов шампион - от България!"