Бившият шампион в тежка категория Анди Руис-младши изглежда се е захванал за работа, за да поправи щетите след загубата си от Антъни Джошуа.

Американският мексиканец изгуби титлите си на реванша с англичанина, след като съперникът му танцува около него 12 рунда и спечели по точки. Руис показа липса на професионализъм, тъй като беше качил допълнителни килограми след първия мач и се бе отдал на купони вместо тренировки.

Напоследък започна отново да качва видеа в социалните мрежи на свои тренировки и уверява, че вече е в правия път. Не можем да сме сигурно, защото такива кадри имаше и преди злополучния за него сблъсък.

Анди се раздели с треньора си след фиаското и категоричен, че ще влезе в оптимална форма за следващия си мач.

"Не пиша за това, но тежката работа никога не спира. Можете ли да ме победите в състезание?", попита бившия шампион с видео, на което спринтира на разстояние 20 метра.

В друга публикация пише "Хората не разбират визията и отказа да се примириш. Стремежът да подобриш семейството си. Не можеш да спреш звяр, който се стреми към по-добър живот. Завърших тренировката и се чувствам много добре. Благодаря на Господ за благословията му. Много тежка работа, пот и сълзи. Не давайте на никого да ви сломи или да каже, че не може да постигнете нещо. Вярвайте в Бог и в себе си, всичко е възможно".

Цитатите на Руис често са странни, но той продължава да има много почитатели най-вече в Мексико. Не е ясно кой ще е следващият мач на бившия шампион. Той се цели в Дионтей Уайлдър, но към момента единственият план на "бронзовия мач" е предстоящия реванш с Тайсън Фюри.