Античният театър в Пловдив може да се превърне в арена на зрелищна боксова галавечер. Поне такива са плановете на мениджъра Ивайло Гоцев, който представлява Кубрат Пулев.

Гоцев вече организира гала в родния си Пловдив в края на миналата година, когато пред пълните трибуни на зала "Колодрума", Тервел Пулев победи Дешон Уебстър.

Пред "Марица", Ивайло Гоцев разкри далеч по-сериозни планове с шоу в античния театър, но преди това местната управа трябва да се съгласи с идеята.

"Изключително доволен съм шоуто, което подарихме на Пловдив през декември. Тогава обещах, че съвсем скоро ще има ново голямо събитие в бокса в родния ми град.

Идеята ми е покажем на света, че предложението ни мачът на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа да е в амфитеатъра в Пула има огромен потенциал.

Пула и Пловдив са били арена на гладиаторски битки и е съвсем естествено на амфитеатрите им да излязат съвременните гладиатори в битка на честта. Към идеята ми вече има голям интерес от страна на световни медийни гиганти като ESPN. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем", зави той.