Легендарният промоутър Боб Аръм отново изрази своето мнение, че Кубрат Пулев ще успее да нокаутира Антъни Джошуа.

По план двамата трябва да се изправят един срещу друг на 20 юни, но провеждането на мача по график става все по-малко вероятно.

Това обаче не променя прогнозата на Аръм, който в полседните месеци неведнъж повтори, че българинът ще нокаутира британския шампион. Аръм дори изрази мнение, че Джошуа не разполага с добра брадичка, а това се е затвърдило при загубата му срещу Анди Руис преди година.

"Антъни Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руис преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руис, с изключение на един, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руис.

Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика.

Анди Руис води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна.

Ако сравните Руис с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо, това което казах, че ако Руис може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира и ще го направи", сподели Аръм.