Легендарният промоутър Боб Аръм не е особен оптимист за провеждането на третия мач между представлявания от него Тайсън Фюри и Дионте Уайлдър.

След категоричния успех на Фюри през февруари, Уайлдър активира клаузата за трети мач помежду им, който трябваше да се проведе в края на юли. Той логично бе отложен заради световната пандемия от коронавирус, като се обсъждаше новата дата да бъде през октомври.

Боб Аръм обаче не е оптимист, а според него, ако мачът не се състои след няколко месеца, то такъв може въобще и да няма.

"Има договор с Уайлдър, но ситуацията промени нещата. А и не знаем дали ще ни позволят мач през октомври с публика.

Последния двубой ни донесе приход от 17 милиона долара от билетите. Без публика ще бъде сериозен проблем, не знаем как ще го направим.

Има и друг голям проблем - пътуването. Фюри е във Великобритания, Уайлдър в САЩ. Те не могат да пътуват, какво да направят, да преплуват Атлантика ли? Ще изчакаме да видим как се развива ситуацията и ще преценим как да действаме".

Не е тайна, че най-голямото желание на Тайсън Фюри е мач срещу сънародника му Антъни Джошуа.

Това иска и самият Джошуа, който на няколко пъти в последните седмици пренебрегваше Кубрат Пулев и обясняваше, как иска супер двубой срещу Фюри.

Провал на двубоя между Фюри и Уайлдър, може да се отрази и на мача между Джошуа и Пулев. Екипът на британеца вече намекна, че ако се отвори възможност, Пулев може да бъде "прескочен".