Кубрат Пулев получи втори шанс срещу Антъни Джошуа и двамата ще се сблъскат на 20 юни в Лондон, а домакин на битката ще бъде "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Това моментално накара мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, да започне да мечтае и да говори за изцяло британски двубой, който да обедини всички шампионски титли при най-тежките.

За целта Ей Джей трябва да се изправи срещу Тайсън Фюри, като преди това бие българския си съперник. Но според един човек това няма как да се случи.

Промоутърът на Пулев - Боб Аръм, който изпълнява същата роля и за Циганския крал, вярва, че Кобрата ще победи Джошуа в предпоследната събота на юни.

"Фюри - Джошуа няма да се случи никога. Пулев ще нокаутира Джошуа, така че не виждам причина да говоря с Един, когото обичам сърдечно, за мач Джошуа - Фюри", убедено заявява Аръм, цитиран от The Times.

"Вярвам, че Пулев ще победи и после ще преговарям със себе си за осъществяването на мач между него и Фюри. Нека обаче нещо бъде ясно. Аз не съм единственият промоутър на Тайсън и работя заедно с Франк Уорън.

Никога не бих говорил с Еди за мач без участието на Франк. Франк пък никога не е говорил с Еди като цяло", споделя още легендарната боксова фигура.

Пулев имаше договорен мач с Джошуа и през 2017 година, но тогава контузия на Кубрат осуети битката на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф.

"След като бе нокаутиран от Анди Руис, червената лампичка би трябвало да е светнала за Джошуа. А Пулев е по-добър боксьор от Руис, при това с разлика", завършва Аръм.

Другото условие, за да се стигне до мач Фюри - Джошуа, е Циганския крал да победи отново Дионте Уайлдър в третия мач от тяхната епична серия. Той се очаква да бъде през юли.