"Бием се за нашата страна, бием се за нашите предци", казаха братя Пулеви в специалния промо филм за предстоящата боксова галавечер на 14 май в Лос Анджелис.

Родните боксьори за сред звездите на галата, в която Тервел ще има безспорно най-тежкия си и престижен мач от началото на своята професионална кариера.

По-малкият от братя Пулеви ще се изправи срещу бившия световен шампион в лека-тежка категория Сергей Ковальов от Русия.

Брат му Кубрат пък ще срещне 34-годишният американец Джери Форест, който в кареирата си има 32 битки на професионалния ринг, 26 от които победи.

"Вълнувам се от предстоящата среща боксьор от световна класа като Ковальов", сподели Тервел. 

Във видеото бяха показани снимки на малките Кубрат и Тервел, бе спомената част от тяхната история и това, че още от деца те са изградени като боксьори от техния баща, а по-малкият от братята сподели:

"Мисля за баща ни по време на всяка една тренировка. А с брат ми правим всичко заедно. От тренировките до всичко останало в ежедневието".

Снимка: БТА

Брат му Кубрат пък добави: "Баща ми винаги казваше: Ти си по-големият, трябва винаги да го пазиш и да се грижиш за него.

Не е лесно да се бия с него в една галавечер, защото няма да съм напълно съсредоточен върху моята битка, ще мисля и за неговата.

Винаги съм бил водещата битка, но сега брат ми е в тази роля. Неговият мач е доста по-труден . Това е брат ми, малкият ми брат, цял живот мисля за него и се тревожа.

Той е много труден опонент. Бърз е и интелигентен".

Снимка: Getty Images