Братя Пулеви преминаха кантара прди битките си на ринга, които ще се проведат утре сутрин в Калифорния.

Погледите този път са насочени към по-малкият брат Тервел, който излиза в най-престжния мач в професионалната си кариера до този момент.

Той ще се изправи срещу бившия световен шампион в лека-тежка катеогеия - Сергей Ковальов. Руснакът е добре познато име в света на бока, но от загубат си от Канело Алварес през 2019-а, той така и не се е качвал на ринга.

Тервел закова кантара на 89,6 килограма, докато руският му опонент бе с 500 грама по-лек.

Българинът се закани да остане непобеден на професионалния ринг и след тази битка, докато Ковальов не скри амбициите си отново да се върне на върха в категорията, а пътят към тази цел започва именно срещу по-малкия от братя Пулеви.

Кобрата също ще е част от тази галавечер, в която ще се изправи срещу американеца Джери Форест.

Кубрат закова кантара на 112,7 килограма, с доста повече от съперника си, който е 105,7.

Двамата показа отлично настроение по време на кантара, но и американецът Форест показа увереност и самочувствие в изказвнията си.

"Това е истинска благословия, да се бия с боксьор като Кубрат Пулев на такава голяма гала вечер. Досега винаги съдиите са ме порязвали, но сега не вярвам, че могат да ме спрат. Смятам да приключа мача, като го надиграя категорично, за да няма съмнения", коментира Форест.

Кубрат от своя страна отвърна с това, че е наблюдвал внимателно последните битки на своя опонент и много добре знае как да реши изхода на мача в своя полза.