Братя Пулеви ще излязат на ринга в една галавечер. Двамата ще са част от галавечер на "Трилър Файт" в Калифорния на 14 май, в емблематичната зала "Форум".

На тази гала Тервел Пулев ще има най-сериозния си мач в професионалната кариера, като ще трябва да се изправи срещу бившия световен шампион в полутежка категория Сергей Ковальов.

Руснакът има 39 мача на професионалната сцена, много от тях на топ ниво, но той не се е боксирал от края на 2019-а. Тогава Ковальов срещна мексиканската суперзвезда Канело Алварес, но загуби с технически нокаур.

За разлика от него Тервел Пулев е с доста по-скромен опит на професионалната сцена със своите 16 мача, всикчи от тях спечелени.

По време на тази галавечер на ринга ще видим и Кубрат Пулев, който има мач срещу друг руснак - Андрей Федосов.

Той има 32 мача на професионалната сцена, 32 от които спечелени, но повечето сблъсъци на Федосов са в Русия срещу скромни боксьори. Той няма големи мачове срещу топ звездите на този спорт.

За Кобрата това ще е първи боксов мач от срещата му за световната титла срещу Антъни Джошуа в края на 2020-а. След онзи мач Кубрат излезе веднъж на ринга, но не в боксов мач, а в модификацията между бокс и ММА, която "Триад Комбат" организира в САЩ.

Братя Пулеви бяха част от една галавечер и преди четири години, когато в столицата топ мача на вечерта бе между Кубрат и Хюи Фюри, а преди него брат му Тервел подгря публиката със светкавичен нокаут срещу аржентинец.