Антъни Джошуа също очаква с нетърпение предстоящата голяма битка в тежка категория на професионалния бокс между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Двамата ще премерят сили на 17 февруари в Рияд, като този двубой има за цел да обедини световните титли в категорията.

Ей Джей даде своята прогноза, след като победи Ото Валин от Швеция също в мач, проведен в Рияд.

"Много ми се иска да бъда тук и да гледа мтози мач. Вероятно сте го чували няколко пъти, но Усик е феноменален боец, а също така има и страхотен екип около себе си. Както знаем - екипът е от огромно значение", каза Джошуа.

"А след като вече съм бил на ригна с него и съм изучавал движението и поведението му, мисля, че именно той ще вземе преимущество. Казвам го, защото съм се убедил от първо лице в уменията му, а те са на неверотно ниво", добави още британската звезда.

Джошуа постигна третата си поредна победа, след като преди мача с Валин бе спечелил последователно срещу Робърт Хелениус и Джърмейн Франклин, отърсвайки се от двете поредни загуби от Усик.

Антъни първо загуби титлите си в тежката категория от украинската звезда след единодушно решение в полза на Усик в Лондон през есента на 2021 година, а през лятото на 2022-а не успя да си ги върне и отново отстъпи, но този път в Рияд.