Антъни Джошуа и Тайсън Фюри продължават да говорят за мач помежду си през 2021 година и едно такова зрелище изглежда все по-вероятно.

Двамата шампиони в тежка категория се очаква да влязат в слбъсък, който да определи абслоютен шампион, но преди това имат други сметки за разчистване.

Ей Джей, който ще защитава титлите си срещу Кубрат Пулев през декември, направи интересно изказване за своя сънародник.

"Тайсън Фюри е много талантлив човек и заслужава всички похвали, които получава, но е интересно да поговорим за неговата популярност.

Защото ако Фюри можеше да разпродаде стадион с 90 хиляди места, то вече щеше да се е случило. Никога не е успявал да привлече такава голяма аудитория, не и докато не се бие с мен. За мен е идвала такава публика срещу Владимир Кличко и Александър Поветкин на "Уембли".

Ще се бия с Фюри, защото и след 50 години хората ще помнят моя характер и че обичам да поемам рискове. Бих се за световната титла в 16-ия си професионален мач и въпреки че хората казват, че Чарлс Мартин не бе велик шампион, тази победа ме постави сред най-добрите. След това победих Кличко, велик шампион, още в началото на кариерата ми", заяви Джошуа.

Световният шампион се надява, че поне 1000 души ще може да присъстват на мача му с Пулев.