Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа коментира предстоящия мач между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт на 23 април на стадион "Уембли" в Лондон.

Ей Джей обяви, че въпреки че не харесва Уайт, ще подкрепя него в срещата.

На свой ред Джошуа трябва да се бие със световния шампион Усик за титлата в тежка категория, но мачът е под въпрос, тъй като украинецът замина да се бори за родината си във войната с Русия.

"Мразя Дилиън и искам в скоро време да му смажа главата, но ще го подкрепям в този мач. Давай, Дилиън, с теб съм. Уайт трябва да е готов да се бие 12 рунда и да търси тялото на Фюри с ударите си. Надявам се да тренира здраво и да не подценява Тайсън. Това му е първият шанс за световната титла, така че очаква да е по-мотивираният от двамата", коментира Джошуа.

Самият Фюри на няколко пъти обяви, че това ще е последният мач в кариерата му, тъй като е спечелил достатъчно пари до момента.

"Какво повече мога да спечеля освен пари? След този мач вече ще съм спечелил над 100 милиона долара. Ако изхарча толкова много пари, не заслужавам повече. Знам, че Майк Тайсън е пръснал половин милиард, а Ивендър Холифийлд - 400 млн, но аз не живея техните лъскави животи. Аз живея в Моркамб, Ланкашър. Тук животът е евтин. Никога не мога да изхрача парите, които имам", каза шампионът.