Минути след категоричния си нокаут срещу Франсис Нгану, Антъни Джошуа открехна вратата за евентуален мач срещу Тайсън Фюри или Олександър Усик.

Джошуа буквално разби ММА шампиона Нгану, но въпреки това похвали своя опонент и го призова да остане на ринга и в бъдеще, защото има нужните качества да е един от най-добрите в бокса.

Разбира се, по-любопитното бе, че Антъни Джошуа изрази готовност отново да спорти за световните титли в тежка категория, когато Фюри и Усик излъчат абсолютен шампион в предстоящата битка помежду им.

"Когато гледах битката между Франсис и Тайсън Фюри, разбрах, че той може да се бие. Той е вдъхновение и страхотен шампион, днешният изход от битката не променя нищо.

Казах му, че не трябва да напуска ринга. Той може да се справи отлично, все пак се би с двама от най-добрите.

Не знам дали влизам в пика си, трудно е в тежката категория. Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил. Животът ти се променя, когато загубиш, но когато победиш, просто продължаваш напред.

Моят екип оформя бъдещето ми, аз съм тук просто за да се бия. Ще се върна в собствената си клетка, ще се затворя и ще се върна, когато е време да се бия. Ако Фюри или Усик ме искат, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-доброто от себе си", сподели Джошуа.