Докато Кубрат Пулев се готви усилено за мача си срещу Антъни Джошуа, който ще бъде обявен официално до дни, британският шампион реши да си направи кратка екскурзия.

В навечерието на мача между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, Джошуа отскочи до Нигерия, за да подаде документи за гражданство в африканската страна.

Той няма да има проблем с получаването му, не само заради славата си, а защото родителите му са именно от Нигерия.

Боксьорът никога не е крил корените си, както и фактът, че се горедее с тях. Джошуа дори има татуиран африканския континент на дясното си рамо, като в него са очертани границите на Нигерия.

Джошуа се срещна и с краля на областта Ремо, откъде идват и неговите родители. Самият боксьор бе посрещнат като кралска особа, а монархът Оба Адевале Аяджи не пропусна да си направи селфи със звездния си събеседник.

Междувременно легендарният промоутъ Боб Аръм за пореден път коментира мача срещу Пулев, като отново предрече победа на българина. Той също така нарече Джошуа страхлив боксьор.

"Той е страхлив боксьор, който ще загуби. Той прекара 12 рунда в бягане срещу Анди Руис, това не е повдение на един шампион.

И говориме за мач срещу Руис, който няма дисциплината на един професионалист. Когато се израви срещу Пулев, ви гарантирам, че ще бъде доста по-различно за Джошуа.

Българинът ще го нокаутира, няма как да избяга от него. Ще трябва да се бие, а за страхлив боксьор това не е добре".