Антъни Джошуа продължава усилено подготовката си за супермачовете с Тайсън Фюри, като първият от тях се очаква да е през юли в Лондон.

Шампионът е в тренировъчен режим от края на месец февруари, като днес стана ясно, че в него ще има роли и за две от легендите на бокса.

Джошуа е поканил Флойд Мейуедър и Владимир Кличко да се присъединят за по няколко дни в тренировките, както и да играят ролята на спаринг партньори за определени детайли от игровата практика.

И двамата са в отлични отношения с Ей Джей.

Украинецът го съветваше от разстояние преди боя с Кубрат Пулев през декември 2020-а, двамата направиха страхотно зрелище преди 4 години на "Уембли", когато британецът отне титлите от Владимир.

Флойд пък бе гост на мача с Пулев, като размени комплименти с Джошуа и призна, че се възхищава на стила му. Непобеденият супершампион Мейуедър не боксира вече от три години, но името му остава символно за този спорт.

"Нямам търпение да работя с Антъни Джошуа", призна в Туитър американецът.

Самият британски боксьор призна, че се готви да включи двете звездни имена в екипа си.

"Те са велики хора, велики спортисти - каза Антъни. - Такъв боксов ум около мен ще ми е необходим. Бих се възползвал от всеки съвет, който могат да ми дадат личности като Флойд и Владимир."