Сериозните закани между Антъни Джошуа и Джарел Милър преди мача им на 1 юни в Ню Йорк продължават.

Залогът са титлите на Джошуа в IBF, WBO и WBA в тежка категория, като шоуто помежду им ще се проведе в легендарната зала "Медисън Скуер Гардън".

В последните дни двамата промотират мача си, като медийните им изяви са свързани с доста закани. По време на последната пресконференция в Лондон, Джошуа се закани сериозно на съперника си.

"Аз съм добър боксьор и удрям тежко, а също така съм побеждавал по-добри опоненти от който и да е боксьор в момента. На първи юни ще променя физиономията на Милър, както и тялото му. Ще бъда хирург и ще ти трябва грим след това, защото ще изглеждаш по друг начин", сподели той.

Милър, който обикновено е по-провокативен в изказванията си и именно с тях се стреми да предизвика ентусиазъм сред феновете, опита да се направи на по-възпитан. Той сподели, че е в чудесно настроение и няма да пада на нивото на изказвания на Джошуа, който "репетирал цяла седмица какво ще каже пред медиите".

По време на първата пресконференция в Ню Йорк, двамата дори се сдърпаха, но намесата на щабовете им предотврати по-сериозни сблъсъци.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos