Антъни Джошуа направи поредния си коментар преди мача срещу Кубрат Пулев.

Двамата се изправят на 12 декмеври в Лондон, като ще се бият пред публика от 1000 души. Джошуа за пореден път се изказа ласкаво относно Пулев, като отличи характера му и опита на ринга.

Британецът също така направи интересен коментар за името на Кубрат, казвайки, че е кръстен на легендарен български воин.

"Уважавам Кубрат Пулев. Не като човек, защото не го познавам, а като боец. Той се би с Кличко и въпреки че бе победен, се изискват много качества, за да стигнеш до такъв двубой.

Това е и единствената му загуба до момента. Той е корав боксьор със страхотно движение. Той е кръстен на велик български воин и носи бойния дух в себе си, носи и надежда на своята родина. Сигурен съм, че ще даде всичките си сили, за да победи.

Локдаунът беше труден за мен, но това беше моята благословия. Прекарах цялата година, концентрирайки се върху подготовката ми и това да усъвършенствам боксовите си умения.

Имах повече време за семейството си и за сериозни тренировки. Знам, че съм се подготвил добре и съм длъжен да победя Пулев".