Антъни Джошуа говори за бъдещите си планове в обширно интервю по "Sky Sports".

В него обаче Джошуа разказва за огромното си желание да се боксира с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри, докато темата Кубрат Пулев не бе повдигната.

Именно срещу българина вероятно ще бъде следващият мач на Джошуа. Той е задължен да го направи, иначе в противен случай трябва да оваканти пояса си в IBF, където Кобрата е главен претендент.

Колкото и да тръпнат българите за подобен мач, истината е, че в световен мащаб мач между Джошуа и някой измежду Уайлдър и Фюри ще бъде далеч по-грандиозно събитие.

Уайлдър и Фюри се изправят един срещу друг през февруари, а победителят вероятно ще има мач с Джошуа в края на 2020-а или началото на 2021-а.

"Мисля си, че мач с Фюри ще бъде далеч по-постижим.

Според мен Фюри ще спечели мача им през февруари. Това разбира се е само мое мнение, много хора не биха се съгласили с него.

Не крия, че предпочитам Фюри да бие. Просто той ще бъде готов веднага да се бие с мен, мачът ще се уреди лесно.

Само си предсатване, ако се бием тук, у дома. Северозапада срещу Лондон, че кой не иска този мач. Това ще е една от онези битки, които остават в историята.

Правил съм спаринги с Фюри, когато бяхме още деца. Аз обаче съм готов да летя до САЩ, за да му помогна в подготовката за мача срещу Уайлдър.

Ако пък Уайлдър спечели мача, аз ще съм готов и за него. Вече го казах, неговият пояс е последният пръстен, който трябва да спечеля.

Искаш ли да оставиш диря, трябва да побеждаваш най-добрите", сподели Джошуа.