Антъни Джошуа разкри, че обединителен мач за всички световни титли в тежка категория срещу Дионтей Уайлдър е възможен още през декември. Британецът не изключва и вариант да премери сили със своя сънародник Тайсън Фюри.

Преди това обаче шампионът в тежка категория трябва да се изправи срещу Джарел Милър. Срещата ще бъде на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

"Не е толкова лесно да се стане абсолютен световен шампион, сега е необходимо да се съсреодоточа около срещата срещу Джарел Милър - споделя Джошуа. - Ако допуснем, че го победя , тогава можем да организираме битка с Уайлдър през декември. Мач срещу Фюри би могъл да се случи и по-рано като се има предвид, че е британец и мачът ще бъде в Англия. Уайлдър и Фюри преговарят в момента. Готов съм да се изправя срещу победителя от тази среща през декември."

Преговори за сблъсък между Джошуа и Уайлдър текат вече втора година, като желанието на британеца е срещата да се проведе в Англия. Британецът смята, че интересът от страна на английските зрители ще бъде далеч по-голям отколкото от страна на американските привърженици на бокса.