Еди Хърн изглежда оптимистично настроен към предстоящия мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев, след като новината за отлагането вече е факт.

Боят за титлата трябваше да е на 20 юни, но тази дата е невъзможна с оглед на ситуацията във Великобритания с разпространението на вируса Covid-19.

Хърн, промоутърът от Matchroom Boxing, който движи делата на Джошуа, коментира темата.

"Разглеждаме варианти, но засега не искаме да обявяваме нова дата - каза агентът. - Това би било прибързано. Трябва да го координираме с Тотнъм, тъй като не искаме да променяме мястото. За мен 25 юли би следвало да е първа резервна дата, но реалистично август изглежда като по-вероятен вариант. Виждам мач преди края на лятото с Пулев."

Хърн не пропусна да коментира и темата, по която в Англия се спекулира от дни.

Възможно ли е щабът около Ей Джей да реши да "прескочи" мач с българина и да търси директен сблъсък с Тайсън Фюри още в рамките на 2020 г.?

"Явно сега е времето всеки да пуска новини и сензации - обясни промоутърът. - Такива публикации са висящи във въздуха, не сме имали разговори за това. Имаме контракт с Пулев и следващият мач на Антъни ще е с него. Освен, ако щабът му не се оттегли, а не вярвам да се случи.

Бой с Фюри изглежда като очакван от целия свят, а най-вече тук - във Великобритания. Но отлагането на мача с Пулев не променя нищо, това са месец-два, ще имаме време после да преминем към организирането и на такава среща."