Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, не е особено притеснен за провеждането на мача срещу Кубрат Пулев.

Хърн призна, че боксът е засегнат от коронавирус както всеки друг спорт, но е на мнение, че критичната ситуация ще отмине в следващите седмици.

Така според него няма да има проблем за нормалното провеждане на мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, насрочен за 20 юни в Лондон.

"Вижте, говорим за 15 седмици време. На този етап не мисля изобщо в посока отлагане, предполагам ситуацията ще се подобри.

Притеснен съм за събитията ни в следващия месец, които вероятно ще пропаднат. Искам да успокоя феновете, че ще си получат парите за билетите.

Що се отнася до Антъни, той имаше страхотна 2019 година по много начини. Той се би в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, а след това и в Саудитска Арабия, но сега се завръща във Великобритания на прекрасния стадион на "шпорите" на 20 юни.

Билетите ще бъдат разпродадени моментално и ще е прекрасно да видим битка на Антъни Джошуа на родна земя.

Чувствам се нервен, тъй като у дома към него ще има голям натиск. победата му над Анди Руис в Саудитска Арабия му подейства добре. Сега хората ще си кажат: "да видим стария AJ и големите нокаути." Мисля, че ще видим страхотна битка срещу Кубрат Пулев", заяви Хърн.