Само три преди края на втория отпуснат срок за договаряне на мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, контракт и подписи няма.

Няма и яснота, въпреки че и двете страни декларират увереност, че бой за световната титла в тежката категория ще има. Решение трябва да има до 14 февруари.

Еди Хърн, агентът на Джошуа, пусна поредни "новини" пред британските медии. Според него стадионът на Арсенал е конкурент на този на Тотнъм за арена на двубоя.

"Да, "Емиратс" влезе в играта и иска да приеме мача на Ей Джей - заяви импресариото пред радио Talksport. - Със сигурност мачът ще е в Северен Лондон, като двата претендента са футболните съперници Арсенал и Тотнъм. Имаме принципна уговорка с хората на Пулев за юни, без точна дата. Ако ще е Арсенал, говорим за 13-и или 20-и, защото преди това стадионът е ангажиран с концерти. На практика подобна е и ситуацията с Тотнъм..."

Новото изместване с още седмица-две назад във времето, което споменава Хърн, вкарва мача потенциално в разгара на Евро 2020 по футбол.

Нещо, което телевизиите категорично искаха да избегнат при договарянето на боксовото шоу.

Ясно е, че фокусът ще се измести, докато върви такова събитие, включително във Великобритания - мачове ще има и в Англия, и в Шотландия.

Още по-куриозно, ако България се класира за Евро 2020, ще има мач точно на 20 юни, събота - срещу световния шампион Франция.

Ето това би било вече любопитно...