Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, ясно демонстрира, че в главата му има само един мач и той е между агентът му и Тайсън Фюри.

Циганския крал нокаутира Дионтей Уайлдър с Лас Вегас, с което спечели пояса на WBO, единственият, който липсва на Джошуа.

Желанието и на двамата боксьори е за обединителен мач, след който всичките пояси в тежката категория да имат един притежател.

Двама британци в Лондон ще бъде истински подарък за лудите по бокса фенове на Острова, а и не е тайна, че приходите ще бъдат огромни.

Така Еди Хърн набързо забрави за Кубрат Пулев и даде поредното интервю, в което основната тема е Фюри.

Този път той фовори пред "SkySports", като ясно заяви, че ако двете страни не направят този мач, те ще бъдат клоуни и идиоти.

"Ясно е, че всеки иска такъв мач. Не само аз и двамата боксьори, а феновете, щаба на Фюри, шефовете в бокса, всички.

Има някои препятствия по пътя, но нищо сериозно, можем да ги прескочим.

Обещавам, че този мач ще се случи. Мога да стопирам преговорите с Пулев, подобно на Фюри, той е представляван от Top Rank, могат да го накарат да почака.

Ако обаче трябва да се бием с Пулев, ще го направим. Ако Фюри трябва да направи трети мач с Уайлдър, ще трябва да го направи. Нямам съмнение обаче, че те отново ще постигнат победи и мач помежду им ще има, макар и няколко месеца по-късно.

Когато имаш две страни, искащи едно и също нещо, преговорите са лесни, няма да има проблем.

Може би няма да има друг шанс за два британски шампиона да се изправят един срещу друг. Не се е случвало до този момент. Щебъдем клоуни и идиоти, ако не го направим.

Вчера се чух с Джошуа, първото нещо, което ме попита бе, как да направим този мач. Той няма никакво съмнение в желанието си.

Естествено, че всеки желае това да се случи през лятото", заяви Хърн.